Älykäs lataus - mitä se oikein tarkoittaa?
Älykäs lataus - mitä se oikein tarkoittaa?

Älykäs lataus – mitä se oikein tarkoittaa?

15/06/2023
0 Kommentit

Xbilin blogissa on tällä kertaa vieraileva kirjoittaja, Antti Hämmäinen, joka toimii tällä hetkellä Synergi nimisen kasvuyrityksen toimitusjohtajana ja on yksi yrityksen perustajista. Synergi tarjoaa sähköautoilijoille älykkään tavan ladata sähköautoa, optimoimalla latauksen tapahtumaan päivän halvimpina tunteina. Synergi yhdistää suoraan sähköauton pilvipalveluun, joten ei tarvitse hankkia mitään uusia laitteita ottaakseen palvelua käyttöön, ja mikä parasta, sen käyttö on täysin ilmaista!

 

Sähköauton älylataus – säästä rahaa ja luontoa

Sähköautoa hankkiessa useat murehtivat latauksen kustannuksista, erityisesti viime talvina koettujen korkeiden ja vaihtelevien sähkönhintojen johdosta. Yhä useampi onkin kiinnostunut lataamaan sähköautoaan edullisemmin, erityisesti koska useammilla ihmisillä on myöskin pörssisähkösopimus. Me Synergillä kehotetaankin että ihmiset hankkisivat sähköautoa hankkiessa myös pörssisähkösopimuksen – tällä tavalla saat hyödynnettyä kaikista halvimmat tunnit autosi latausta varten!

Olemme Synergillä kehittäneet tuotteen, jonka avulla kuka tahansa sähköautoilija voi ladata autoaan älykkäästi – helposti ja ilmaiseksi.

 

Älylataus pähkinänkuoressa

Sähköauton älylataus tarkoittaa sitä, että sähköauton tai hybridin lataus ajoitetaan tunneille, jolloin sähköä on paljon saatavilla ja sen hinta on pienimmillään. Älykkään latauksen ohjelmistoilla voidaan säästää jopa 50% latauskustannuksista verrattuna normaaliin lataukseen. Synergi on lyönyt hynttyyt yhteen Xbilin kanssa tehdäkseen sähköauton hankinnasta ja sen latauksesta mahdollisimman helppoa, ja edullista.

 

Älylatauksen hyödyt

Miksi sinun pitäisi ladata älykkäästi – eikö riitä, että autossa on akku täynnä?

Älylatauksella on kuitenkin useita höytyjä sähköautoilijalle:

   

   • Edullisemmat latauskustannukset: Kaiken kaikkiaan voit säästää sähköauton latauskustannuksissa jopa yli 50% mikäli sinulla on pörssihintainen sähkösopimus. Monet Synergin käyttäjät ovat luoneet jo yli satojen eurojen säästöjä, nopein käyttäjämme säästi 100€ kahdessa kuukaudessa!

   • Vaivattomuus: Synergin ohjelmistoa käyttäessä riittää että laitat auton kiinni laturiin kun tulet kotiin. Me hoidamme hinnoista murehtimisen!

  Miten Synergin älylataus toimii?

  Mahdollistamme kaiken yllä mainitun sähköautoilijoille Synergin älykkään sähkönkäytön alustan kautta, minkä avulla voit yksinkertaisesti kytkeä autosi, asettaa ajan johon mennessä latauksen tulisi olla suoritettuna ja alkaa nauttimaan älylatauksen hyödyistä.

  Sillä välin kun nukut tyytyväisesti hoidamme kaiken puolestasi: Kytkiessäsi auton illalla laturiin laskemme, kuinka paljon autoasi tarvitsee ladata ja selvitämme, milloin sähkö on halvinta. Sen jälkeen muodostamme autolle latausaikataulun, jonka pääset näkemään tuotapikaa myös sovelluksestamme. Yön aikana kerromme autollesi, milloin se saa ladata ja milloin ei. Aamulla herätessäsi autosi on täynnä virtaa (kuten toivottavasti myös sinä) päivän ajoihin ja askareisiin.

   

  Älylatausta tukevat sähköautot

  Teoriassa kaikki sähköautoja voidaan ladata älykkäästi. Käytännössä tietyilllä automerkeillä on vielä rajoitteita, jotka tulevat poistumaan lähivuosien aikana.

  Me Synergillä kuitenkin tuemme tällä hetkellä seuraavien automerkkien älylataamista: Audi, BMW, Citroen, Cupra, DS, Fiat Ford, Hyuandai, Jaguar, Kia, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Tesla, Toyota, Volkswagen sekä Volvo (vain hybridit).

  Lisäämme automerkkejä jatkuvasti, joten mikäli automerkkiäsi ei ole listattu ja toivoisit näkeväsi sen siellä, laita meille rohkeasti viestiä osoitteeseen hello@synergi.so ja keskustellaan enemmän!

   


  Synergi on helpoin tapa pienentää sähkölaskuasi. Palvelumme ajoittaa laitteittesi lataukset aikaan, jolloin sähkö on halvinta ja tuotettu vähäpäästöisillä energialähteillä. Palvelun käyttöönotto on helppoa:

    

    1. Rekisteröidy ja lisää laitteesi: Aloita palvelun käyttö linkittämällä laitteesi (sähköautot, lämpöpumput tai aurinkopaneelit). Laitteet yhdistetään täysin langattomasti – palvelu on todella helppokäyttöinen! Liity jo tänään osoitteesta app.synergi.so/fi

    1. Aseta mieltymyksesi: Aseta ajat milloin haluat että auto on ladattuna ja paljon muuta.

    1. Nauti säästöistä ja vaivattomuudesta: Synergi auttaa sinua luomaan säästöjä helposti. Voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että ohjelmistomme hoitaa optimoinnin puolestasi!

   Huomioithan, että ilmalämpöpumpputuki avataan kesäkuussa 2023 ja saattaa vaatia lisälaitteen toimiakseen.

    

   Nettisivu: synergi.so/fi sekä palvelu https://app.synergi.so/signup?ref=xbil

    

    

   Categories

   Recent Posts

   About us

   John Hendricks
   Blog Editor
   We went down the lane, by the body of the man in black, sodden now from the overnight hail, and broke into the woods..
   Nainen autokaupoilla

   Nainen autokaupoilla

   VeppiAdmin
   22/02/2023
   Selasin loppuvuodesta Instagram Storyjä, joissa naispuolinen ystäväni manasi sitä, että hänen tulisi valmistautua henkisesti autokaupoille menoon. Hän on...
   Henkilö XBIL-blogin takana

   Henkilö XBIL-blogin takana

   VeppiAdmin
   07/12/2022
   Heippa kaikille,   Olen Karoliina Pentikäinen, 37-vuotias  tamperelainen vaikuttaja, markkinointipäällikkö, kolmen tyttären äiti ja yksi X-tiimiläinen. Niin ja...
   Ihmisläheistä autokauppaa! Löydät meidät Turusta, Vantaalta ja Lempäälän Ideaparkista. Tule XBILiin ja etsitään yhdessä sinulle järkidiili!

   Foreign purchases:

   If you would like to sell your car to us, please email us to the following address: ostot@xbil.fi

   XBIL Vantaa Airport

   Kiitoradantie 3

   01530 Vantaa

   Puh. 044 733 9936

   Aukioloajat: 

   Arkisin klo 10-18

   Lauantaisin klo 10-15

   XBIL Turku

   Kuninkaanväylä 35 B 

   20320 Raisio 

   Puh. 044 733 9933

   Aukioloajat: 

   Arkisin klo 10-18

   Lauantaisin klo 10-15

   XBIL Ideapark Lempäälä

   Palvelupiste

   Ideaparkinkatu 4

   37570 Lempäälä

   Puh. 044 733 9934

   Henkilökunta paikalla: 

   Arkisin klo 10-18

   Lauantaisin klo 10-15

   XBIL Tampere

   Palvelupiste

   Ihantie 2 A 

   33400 Tampere

   Puh. 040 064 7096

   Henkilökunta paikalla: 

   Arkisin klo 10-16

   XBIL Oy 

   Y-tunnus: 2914924-7

   Tietosuojaseloste

   Laskutustiedot

   Copyright © 2022. All rights reserved.

   Tarkista vakuutusehdot myyjältä. (Kampanja voimassa 31.8. asti.)