Kotiintoimitus

Kuljetamme autosi kotiovellesi kaikkialle Suomeen. Veloituksetta.

Etämyynnin ja kotiintoimitusten suosio on jatkuvasti kasvanut – eikä syyttä: kotiintoimitus on vaivaton ja nopea tapa hoitaa autokaupat, sillä kaikkiin kotiin toimitettuihin autoihin sisältyy 14 vuorokauden palautusoikeus. Otamme myös mielellämme vaihdossa vanhan autosi ja huolehdimme sen loppuvelasta sekä muista autokauppaan liittyvistä hallinnollisista tehtävistä puolestasi.

 

Halutessasi ostaa auton meiltä kotiintoimituksella, toimi seuraavasti:

 

Etsi haluamasi auto valikoimastamme ja ota yhteyttä myyjiimme, jotka auttavat sinua mielellään kaikissa autoon liittyvissä kysymyksissä. Samalla sovitaan kaupan yksityiskohdista.


Mikäli auto on vaatimusten mukainen, toimittaa myyjä tarjouksen sekä etäkauppaan liittyvät ehdot sähköpostilla tutustuttaviksi, jonka jälkeen voit tilata auton kotiintoimituksen. Auto toimitetaan kotiovelle, jossa sinun on mahdollista koeajoon ennen lopullista ostopäätöstä ja kauppakirjojen allekirjoitusta.
Viemme mahdollisen vaihtoajoneuvon mennessämme ja hoidamme siihen liittyvät velvoitteet puolestasi.

Tervetuloa tutustumaan XBILin autovalikoimaan

Asiakas on aina etusijalla, kaikessa mitä teemme.
Haluamme löytää juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun.
Kartoitamme tarpeesi sinua kuunnellen.

X-Turva

X-Turva on autoilijan tarpeisiin suunniteltu lisäpalvelu, jolla turvaat huolettomat kilometrit ostamallesi autolle enintään kolmeksi vuodeksi eteenpäin.

X-turvan palveluntarjoajana toimii AutoConcept Insurance, joka on toiminut ajoneuvoalan vakuutusratkaisujen parissa jo vuodesta 1999. Yhtiö on finanssivalvonnan hyväksymänä vakuutusten välittäjänä sitoutunut noudattamaan kaikkia alaa koskevia lakeja ja säädöksiä.

Miten toimin, jos autoni vahingoittuu?

Ota yhteyttä AutoConceptiin, josta saat korjaamosuosituksen. Vika tai rikkoutunut osa voidaan korjata korjaamon saatua korvauspäätöksen tekemäänsä vahinkoilmoitukseen.

AutoConcept Insurance – asiakaspalvelu:

Tervetuloa tutustumaan tapahtumiin, joissa
XBIL on ollut osallisena

X-vakuutus

X-vakuutus on XBILin asiakkailleen suunnittelema vakuutusratkaisu, joka on edullinen, kattava ja vaivaton. Vakuutuksien myöntäjinä toimii Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennia ja LähiTapiola. Lisätietoa vakuutuksista saat meidän myyjiltä.

Tutustu XBILin autovalikoimaan

Lue lisää XBILin tapahtumista

Ostamme autosi

Ostamme jatkuvasti alle kuuden vuoden ikäisiä ja enintään 150 tkm ajettua henkilöautoja. Auton myynti meille hoituu nopeasti ja turvallisesti. Lunastamme tarvittaessa auton loppuvelan ja hoidamme kaiken kauppaan liittyvän paperityön puolestasi. Maksun autosta saat heti tilillesi. Täytä vain alla oleva lomake ja olemme yhteydessä pikaisesti tarjouksen merkeissä:

Ihmisläheistä autokauppaa! Löydät meidät Turusta, Vantaalta ja Lempäälän Ideaparkista. Tule XBILiin ja etsitään yhdessä sinulle järkidiili!

Foreign purchases:

If you would like to sell your car to us, please email us to the following address: ostot@xbil.fi

XBIL Turku

Kuninkaanväylä 35 B 

20320 Raisio 

Puh. 044 733 9933

Aukioloajat: 

Arkisin klo 10-18

Lauantaisin klo 10-15

XBIL Ideapark Lempäälä

Palvelupiste

Ideaparkinkatu 4

37570 Lempäälä

Puh. 044 733 9934

Henkilökunta paikalla: 

Arkisin klo 10-18

Lauantaisin klo 10-15

XBIL Oy 

Y-tunnus: 2914924-7

Tietosuojaseloste

Laskutustiedot

Copyright © 2022. All rights reserved.

Tarkista vakuutusehdot myyjältä. (Kampanja voimassa 31.8. asti.)